Poročna fotografija

LOVE IS ONE BIG, CRAZY, AWESOME JOURNEY.

Kmalu bo prišel vajin poročni dan, dan o katerem sanjata, o katerem se pogovarjata in ga načrtujeta v detajle. Prišel bo dan, ko se bosta vajini poti združili v eno, vajino pot. Vsak trenutek tega dragocenega dne, vama bo že naslednji dan in vsak dan po tem, pomenil dragocen spomin. Ob spominu nanj vama bo zatrepetalo srce, izvabil vama bo nasmeh na ustnice, ko vama bo morda težko in vaju toliko let za tem napolnil z občutji tega čudovitega dne. Morda imata tudi že otroke, ki bodo z vama delili ta dragoceni dan in bo zato ta korak imel še dodatni pomen. Jutri je torej vajina prihodnost in če ima spomin na ta dan za vaju veliko čustveno vrednost, sem prava poročna fotografinja za vaju. V kolikor me še ne poznata, si lahko prebereta več o meni.

Moj cilj je, da vama s poročno fotografijo, zapišem zgodbo vajinega najsrečnejšega dne na unikaten in vama oseben način. Obljubljam vama zabavo in smeh, profesionalno storitev ter nepozabno doživetje.

Za dodatna vprašanja o fotografiranju poroke me pokličita na 040 836 998, ali mi pišita na info@polonabartol.com oz. izpolnita kontaktni obrazec.

Fotografiranje s Polono je dogodek, ki nama bo vedno ostal v čudovitem spominu. Zelo težko je ujeti pravo ravnovesje med ustvarjalnostjo in posluhom za želje naročnika, ampak Poloni je to uspelo v popolnosti. S prvim trenutkom sva se počutili "kot doma" 🙂 Uživali sva v vsakem trenutku in fotke so bile predmet občudovanja - tako najinega, kot vseh, ki naju obkrožajo (in teh ni malo). Zato še enkrat Polona iskrena hvala! Enostavno, za naju si THE BEST! Močno priporočava.

Tea Rusjan

Dva zelo pomembna dogodka v najinem življenju letos in oba je Polona ovekovečila tako dobro, da se zdi, kot da šele iz fotografij dojameš, kako lepo je vse skupaj. Vsakič znova se preko slik uživim v poročni dan, slike trebuščka so pa itak čarobne. Všeč mi je njena sproščenost in kreativnost in ja vedno ujame tisti pravi trenutek, tisti žar v ljudeh.

Maja Benedičič

Polona je vse kar si lahko na poroki želite: polna energije, zabavna, vsepovsod jo je polno, a je hkrati nevidna 🙂 Naredila nama je res izjemne fotografije in še lepši album <3 med skupinskim in posameznim fotografiranjem s svati, jih je znala animirat. Res sva vesela, da sva jo spoznala in da je prav ona ovekovečila najin čaroben dan. Še enkrat, hvala Polona <3

Liona Jug

Najino poletno poroko je čudovito ovekovečila Polona in ni nama žal, da sva jo našla (in da je seveda ob natrpanem urniku imela čas ta vikend!), najbolj nama je bilo všeč da sta s pomočnikom/dragim tako preprosta, hkrati kreativna in zabavna, zato je bilo vzdušje takoj prijateljsko, sproščeno in nasmejano 🙂 počutje super tim sta!

Alma Peranić

Odločitev za poročnega fotografa je zelo pomembna in Polona je bila za naju prava izbira! Je sproščena in hkrati profesionalna. Vzela si je čas, da smo se spoznali, da je ugotovila kaj nama je všeč in kaj ne. Tako je bilo naše fotkanje res sproščeno, prijateljsko in zabavno. Svoje delo opravlja z veseljem in to se vidi tudi na fotkah s katerimi sva super zadovoljna, fotoknjiga pa je res wau...! Polona, hvala še enkrat za vse!

Sanda Močnik

Odlična in krasna izkušnja... Polona, tvoje delo je fenomenalno in smo z njim zelo zadovoljni; z njim se opazi vsak kanček vloženega truda, še posebej pa se vidi da je bilo delo opravljeno z velikim veseljem... Hvala še enkrat 🙂

Rossana Klopčič